AKTUELLT

STOR NYHET!

Tre gånger mer kärlek när Ninfea går ihop med Minds Unlimited

2024-05-16


Vi har sedan en tid känt oss redo för expansion. En längtan att möjliggöra mer för fler. Och så dök en oemotståndlig möjlighet upp. Efter många fina möten med Gunnar Michaneck, sa vi förra veckan JA! till Minds Unlimited som från och med nu kommer ingå i Ninfea Ledarutveckling AB, vilket gör att Ninfea  tredubblat i storlek. Det är med stor glädje och tillförsikt vi tar emot uppdraget att ta Minds Unlimited vidare på resan mot ökad medvetenhet och närvaro i arbetslivet. 


Läs hela pressreleasen här


Läs mer om vår nya familjemedlem på www.mindsunlimited.se

EFFEKTFULLT LEDARSKAP

Öppen ledarutbildning 10-12 september

Årets tillväxtföretag 2024

Vi jobbar som bekant med att omvandla arbetsplatser till lyckoplatser. Att vara på sin lyckoplats innebär för oss att göra sådant som går i linje med de egna inre drivkrafterna, att uppleva glädje och samhörighet med kollegor som har siktet inställt på gemensamma mål och att jobba med det som känns djupt meningsfullt.


Vi älskar att skapa tillväxt både för vårt bolag och kundernas. Under åren har vi hjälpt hundratals företag och organisationer i olika branscher och deras tusentals anställda att blomstra. Att få utmärkelsen ”branschvinnare” ser vi som ett jättefint kvitto på att vi lyckats med just det. Vi är så tacksamma för vinsten och har nu ännu mer energi att göra positiv skillnad, vilket är en av våra viktigaste värderingar.


Vi startade bolaget för åtta år sedan med noll startkapital, noll kunder och noll utförda uppdrag inom ledarutveckling, men med över 20 års ledarerfarenhet och en stark övertygelse om att det här var rätt väg för oss. Tillsammans med fantastiska samarbetspartners och kunder har vi byggt upp en blomstrande verksamhet med ett brett utbud av tjänster. Vi är innerligt tacksamma för den fina utmärkelsen.


Nu är vi taggade att komma ut till ännu fler som vill skapa lyckoplatser, där både människor och verksamheter står i full blom.


Besök gärna branschvinnare.se

Under 2023 lanserade vi två nya kurser;

mental träning och mindfulness. Vad önskar du?

MER ÅTERHÄMTNING

Mindfulness är den metod som i över 50.000 forskningsrapporter visat sig mest effektiv för att vi ska må och fungera optimalt. Och det är bara i nuet som vi kan ladda om våra batterier.


Vår mindfulnesskurs gör du digitalt helt på egen hand. Den sträcker sig över åtta veckor och ger dig allt du behöver för att nå din "lyckoplats".


Här kan du läsa mer om mindfulnesskursen

Pris 2 500 kronor


* Genom att trycka på knappen kommer du till vår utbildningsportal      

MER ENERGI

Det finns ingen piska eller morot i världen som kan konkurrera med den motivation som kommer inifrån. Reiss Motivation Profile analyserar unika inre drivkrafter och ger dig insikter om ditt "varför".


Med en vetenskapligt framtagen drivkraftsanalys i kombination med 1,5 timmes coachning med oss på Ninfea, får du tillgång till ditt raketbränsle.


Läs mer om Reiss Motivation Profile

Pris 4 000 kronor


* Mejla oss så bokar vi in en tid för din drivkraftsanalys

BLI AV MED HINDER

Du har säkert sett och hört idrottare som nått till synes ouppnåeliga mål med hjälp av mental träning. Det kan du också göra med hjälp av kraftfulla verktyg som möjliggör för dig att leva det liv just du vill ha.


Den här kursen i mental träning är digital och du gör den på egen hand under tio veckor. Du kommer lära dig att hantera tankar och styra automatiseringar. 


Här kan du läsa mer om kursen i mental träning

Pris 3 000 kronor


* Genom att trycka på knappen kommer du till vår utbildningsportal