AKTUELLT

Under 2023 lanserade vi två nya kurser, mental träning och mindfulness. Vad önskar du?

MER ÅTERHÄMTNING

Mindfulness är den metod som i över 50.000 forskningsrapporter visat sig mest effektiv för att vi ska må och fungera optimalt. Och det är bara i nuet som vi kan ladda om våra batterier.


Vår mindfulnesskurs gör du digitalt helt på egen hand. Den sträcker sig över åtta veckor och ger dig allt du behöver för att nå din "lyckoplats".


Här kan du läsa mer om mindfulnesskursen

Pris 2 500 kronor


* Genom att trycka på knappen kommer du till vår utbildningsportal      

MER ENERGI

Det finns ingen piska eller morot i världen som kan konkurrera med den motivation som kommer inifrån. Reiss Motivation Profile analyserar unika inre drivkrafter och ger dig insikter om ditt "varför".


Med en vetenskapligt framtagen drivkraftsanalys i kombination med 1,5 timmes coachning med oss på Ninfea, får du tillgång till ditt raketbränsle.


Läs mer om Reiss Motivation Profile

Pris 4 000 kronor


* Mejla oss så bokar vi in en tid för din drivkraftsanalys

BLI AV MED HINDER

Du har säkert sett och hört idrottare som nått till synes ouppnåeliga mål med hjälp av mental träning. Det kan du också göra med hjälp av kraftfulla verktyg som möjliggör för dig att leva det liv just du vill ha.


Den här kursen i mental träning är digital och du gör den på egen hand under tio veckor. Du kommer lära dig att hantera tankar och styra automatiseringar. 


Här kan du läsa mer om kursen i mental träning

Pris 3 000 kronor


* Genom att trycka på knappen kommer du till vår utbildningsportal