VERKTYG

VERKTYG

BONZUN

REISS MOTIVATION PROFILE

E-STIMATE

VÅRA VERKTYG


Vi har noggrant valt ut ett antal kraftfulla verktyg som i kombination med våra skräddarsydda upplägg lyfter jaget, laget och företaget.

Verktyg för ledarutveckling Bonzun Evolves 8-stegsprogram

BONZUN


Bonzun Evolves interaktiva och forskningsbaserade 8-stegsprogram för minskad stress ingår i vårt utbud. Bonzun är ett online-verktyg för självledarskap, som förebygger stress och ökar välmående. Programmet kan genomföras som det är, eller i kombination med coachning vilket brukar vara ett vinnande koncept. Vi ser ett stort behov bland människor i alla branscher för friskvård för tanken och här är vårt bidrag till en mer hälsosam arbetsmarknad.

REISS MOTIVATION PROFILE


Ninfea var bland de första företagen i Sverige att erbjuda Reiss Motivation Profile, ett verktyg som på stabil vetenskaplig grund analyserar människans inre motivationsfaktorer. Med Reiss Motivation Tool kommer du i kontakt med dina inre drivkrafter och kan fokusera på det som verkligen ger energi. Det finns ingen morot eller piska i världen som kan konkurrera med den motivation som kommer inifrån.

Verktyg för ledarskapsutveckling Reiss Motivation Profile
Verktyg för ledarskapsutveckling analysverktyg E-stimate

E-STIMATE


E-stimate har flera år i rad utsetts till bästa analysverktyg i Norden. Med hjälp av detta verktyg, som utgår från det välkända färgkonceptet, hjälper vi er bygger team utifrån mångfald. E-stimates hjälper er att bättre ta till vara på allas individuella styrkor och hur ni som jobbar tillsammans kan samverka för att göra era olikheter till en fördel. Verktyget förbättrar kommunikationen och fördjupar era relationerna.

VILL DU VETA MER?

KONTAKT


E-Post: info@ninfea.se


Tel.: 072 555 02 30


Linkedin: Ninfea


Följ oss på Facebook & Instagram