Varför Ninfea

072-555 02 30

Vi uppfyller era unika behov

När du väljer att anlita oss, innebär det att du får del av all vår erfarenhet av ledarutveckling och vår starka passion för ledarskapDu får också tillgång till vårt unika koncept för utveckling som är ett beprövat recept för hållbar framgångVi integrerar nya framgångsfaktorer i er verksamhet så att de lyfter er till nya höjder och blir en del av vardagen

 

Vad har ni för behov?


Många av dagens företagsledare vet att det är viktigt att investera i ledarutveckling. Men vad exakt är behovet och vad finns det för möjlighet att fylla det?

 

 

I en tid då självförverkligande och självbestämmande blir allt viktigare för människor, behöver vi starka och självsäkra ledare. Den goda ledaren möter upp medarbetarnas behov, så att de kan och vill prestera optimalt.

 

Vi har ett genuint intresse för att utveckla oss själva och andra. Med vår hjälp skaffar era ledare sig en tydlig självbild, vilket lyfter ledarskapet till en ny nivå. Det är först när man förstår sig på sig själv, som man effektivt kan leda andra.


Vår rekommendation: Team-dag med utgångspunkt i Reiss Motivation Profile

Förändringstakten bara fortsätter att öka och behovet av flexibilitet och snabba beslut är stort. För att vara säkra på att ni håller kursen och navigerar rätt genom allt som sker, behöver ni en tydlig ledstjärna som alla i företaget tar sikte på.

 

Vi har med stor framgång jobbat med vision och mål. Vi uppmuntrar och stöttar er i  att alltid hålla fokus på det som tillför mest värde och jobba med slutet i sikte. Hemligheten bakom motivation är syfte och mening.


Vår rekommendation: Skräddarsytt upplägg

Enligt Gallup är endast 16% av svenskarna engagerade på jobbet tillsammans kan vi ändra på det

Kraven är höga och ribban höjs hela tiden. Alla gör så gott de kan, men ändå räcker det inte till. Då är det engagemanget ni ska sätta i fokus. Det finns en enorm potential i alla medarbetare som väntar på att släppas fram.

 

Engagemang, inspiration och passion är viktiga ledord för oss. Vi menar att ledarens uppgift är att inspirera, skapa inflytande och ha en positiv inverkan på andra. Vi vet hur man tänder elden och håller den vid liv.Vår rekommendation: Sprudlande motivation

Ingen dag är den andra lik och förutsättningarna ändras hela tiden. Det här ställer riktigt höga krav på er kommunikation. Konsten att få alla med och förstå syftet med det ni gör, är något de flesta behöver träna på.

 

Att lyckas som ledare kräver en stark kommunikationsförmåga. Vi har erfarenheten, verktygen och övningarna som hjälper er bygga upp er story. Transparens och röda tråden är nyckelord.


Vår rekommendation: Skräddarsytt upplägg "Positiv förändring"

Vilken är er största utmaning?

Det kan kännas tufft när målen skruvas upp och ni förväntas leverera mer med mindre resurser. Då behöver ni ett vinnande team som bygger på att använda varandras styrkor. Ju större uppgift, desto viktigare är teamet.

 

De ledare vi utvecklat och alla team vi ansvarat för, har år efter år lyckats överträffa högt ställda förväntningar. Vi hjälper er bygga vinnande team med utgångspunkt i de framgångsfaktorer vi sammanställt baserat på våra egna erfarenheter.


Vår rekommendation: Vinnande team eller Team-dag med utgångspunkt i E-stimate

Det kan bli mycket kostsamt att pressa sin personal till max för länge. Det leder ofta till sjukskrivningar och brist på energi. Därför är det viktigt att ni satsar på hållbarheten och ger de rätta verktygen för effektiv återhämtning.

 

Vi har med stöd i den senaste forskningen tagit fram ett upplägg för hållbart ledarskap, där ni blir mer effektiva genom att förvalta er energi på bästa tänkbara sätt.


Vår rekommendation: Skräddarsytt upplägg " Hållbar framgång"

Ni kanske ibland undrar hur ni ska klara av konkurrensen som känns allt mer påtaglig, eller hur ni ska lyckas behålla er marknadsposition. Det finns mycket att lära från idrotten och den mentala träningen för att nå nya oanade höjde

 

Vi är utbildade mentala tränare och vill mycket gärna dela med oss av guldkornen från idrottsvärlden, som hjälper er bli mästare inom just ert verksamhetsområde.

Tillsammans lockar vi fram vinnarkänslan.


Vår rekommendation: Skräddarsytt upplägg "Enastående resultat"

Begränsa inte era utmaningar

utmana era begränsningar

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.