Teamutveckling

072-555 02 30

Skräddarsytt just för er

Med utgångspunkt i våra egna erfarenheter och vårt koncept för hållbar framgång,

sätter vi ihop ett upplägg som är helt anpassat till era behov och önskemål.

Er chans att göra en invistering som hjälper er låsa upp

den enorma potential som finns i alla människor


När ni väljer att anlita oss, innebär det att ni får del av all vår erfarenhet och vår starka passion för ledarskap och utveckling. Ni får tillgång till framgångsfaktorer som vi vet verkligen fungerar. Vi integrerar dessa framgångsfaktorer i er verksamhet, så att de blir en del av vardagen.


Hör av er så pratar vi ihop oss om vilka era utmaningar är just nu och vad vi tillsammans skulle kunna göra för att lyfta er en nivå eller två.

Boka ett kostnadsfritt möte redan idag072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Om uppläggen

Vad får ni?


Vi utgår från era unika behov och skräddarsyr ett upplägg som ger maximal effekt hos er. Vi använder oss av vår egen över tjugoåriga ledarerfarenhet, för att sätta ihop en perfekt mix av teori och praktiska övningar.


På så sätt låter vi era ledare och medarbetare själva komma till nya insikter om hur de kan fortsätta utvecklas även efter att vi har varit där. Ni får med er övningar och nya färdigheter som direkt kan börja användas i er dagliga verksamhet.Kokntakta oss redan idag072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Inspiration till möjliga upplägg

Positiv förändring


Vi hjälper er koppla ihop medarbetarnas individuella inre motivation med företagets vision och mål när ni är i en förändringsprocess. Det ger ett härligt engagemang och driv när ni alla lägger fokus på det som tillför värde och det ni kan påverka.


Enastående resultat


Tillsammans sätter vi fokus på den viktigaste resursen ni har i företaget, nämligen människan. När era medarbetare är sitt bästa jag varje dag, kommer resultaten slå nya rekord både på kort och lång sikt.


Hållbar framgång


Vi lyfter ledarskapet till en ny nivå och skapar de rätta förutsättningarna för att bygga vinnande team. Låt oss tillsammans hitta er vinnarkänsla och införa nya vanor som lägger grunden för hållbar framgång.

Kundupplevelser


Tack för en superdag  : )

Jag har energi och kraft att starta på måndag med fokus och hög energi för att nå målen.


- IKEA Centres

"

Vilken skillnad det blev för oss när ni hjälpte till, att utifrån värderingar och gemensam värdegrund ta fram vår ledstjärna.

Vi använder nu både vår vision och syfte i vår kommunikation.

- SACO


"

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.