Ledarprogram

072-555 02 30

"Lyckoplatsen"

Ett skräddarsytt program för ledarutveckling.

En investering i ett ledarskap som låser upp den fulla potentialen i alla människor

Varmt välkommen att kontakta oss


072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Från arbetsplats till lyckoplats


Er möjlighet att maximera vinsten, öka effektiviteten och skapa en arbetsplats som står i full blom.


Ni får del av hela vårt beprövade koncept för framgångsrikt och hållbart ledarskap. Genom att investera i er viktigaste resurs – människan – kommer ni lyfta ledarskapet till en ny nivå och nå oanade höjder både på kort och lång sikt. Ni kommer få en arbetsplats fylld av glädje, där medarbetarna får möjlighet att ge det bästa av sig själv varje dag.Mer om upplägget

Vad får ni?


Vi hjälper företag att införa ett ledarskap som uppmuntrar att allas enorma inneboende potential släpps fram och kommer till sin rätt. När ledarna skaffat sig förmågan att få människor och verksamheten att blomstra, firar vi en gemensam seger. Att satsa på att utveckla ledare individuellt och samtidigt bygga starkt sammansvetsade ledningsgrupper, lyfter förmågan att skapa värde i verksamheten.


Att forma ledare som är mindre inriktade på morot och piska och istället jobbar med motivationen som kommer inifrån, är nyckeln till passionerade medarbetare och enastående resultat. Det som en gång var en arbetsplats, upplevs istället som en lyckoplats.Vart hålls utbildningen?


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde. Den här utbildningen hålls lämligen på en kursgård, men passsar det er bättre så kommer vi givetvis till ert kontor.

Alla program följer den här strukturen:

Våra skräddarsydda program inkluderar alltid ifrån tre steg; reflektera, fokusera och leverera. Vi startar med den viktiga nulägesanalysen. Här handlar det om att förstå sig på vem man själv och de andra i gruppen är, såväl som att veta sin utgångspunkt vad gäller de hårda leveranserna. Steg två blir att jobba igenom sitt eget varför, samt att ta fram en tydlig vision och tändande målbilder. Sedan är det dags att skaffa sig nya rutiner och göra upp planer för att kunna nå hela vägen i mål.


En av Ninfeas värderingar är ”enkelt” och det här är enkelt. Men, det är många som hamnat i ett akut ”lösnings-fokus” och bara hastar igenom allt som ”måste” göras. Det är inte ett effektivt sätt att jobba. Med våra tre enkla steg får man mer gjort utan att för den sakens skull kämpa hårdare.


Anlita oss du också

Boka ett kostnadsfritt möte


Vi är måna om att säkersställa en förstklassig leverans och för att kunna göra det är relationen avgörande. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt första möte, där vi går igenom era behov och matchar det med vad vi har att erbjuda. Boka ditt möte redan idag!


Ring: 072 555 02 30

Mejla: info@ninfea.se

Mätbara resultat

Här är några exempel på leveranser som vårt ledarskapsprogram fört med sig.

  • 53% effektivitetshöjning på två år genom synergi mellan olika team om totalt cirka 50 medarbetare


  • 30% effektivitetshöjning genom automatisering, samtidigt som engagemang och kundnöjdhet ökade

 

  • Vid utvärdering av kommunikationens kvalitet, enligt en omfattande enkät, blev resultatet 6,7 av 7


  • 15-20 miljoner kronor i nya kostnadsbesparingar varje år under 2012-2015


  • 30% ökad kundnöjdhet på 3 år i så kallad Trustmätning som går ut i enkätform till alla kunder


  • Ökat engagemang i Gallup under ett år från 4,2 till 4,9 av maximalt 5,0

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.