Våra Tjänster

072-555 02 30

Våra Tjänster & Erbjudanden

Här finns något för alla som tror på idén att ett vinnande ledarskap kan lyfta vilket företag som helst från medelmåtta till mästarklass

NEJ Till kurser som känns inspirerande och intressanta för stunden, men snart faller i glömska.


JA Till Ninfeas interaktiva upplägg som involverar deltagarna på djupet och leder till mätbart bättre resultat både på kort och lång sikt.


Vad passar just er?

Vi vill alltid göra positiv skillnad och skapa ihållande förändring i de företag som anlitar oss. Välj själv bland våra tjänster här nedanför, eller hör av dig så pratar vi ihop oss om vad som passar er bäst.

Välkommen att kontakta oss med frågor och bokningar


072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Ledarprogram  - Skräddarsydda program för utveckling av ledningsgrupper


Vad sägs om att omvandla er arbetsplats till lyckoplats med vårt program för utveckling av ledningsgrupper?


Vi hjälper er till ett framgångsrikt och hållbart ledarskap. Ni kommer lyfta ledarskapet till en ny nivå och nå oanade höjder både på kort och lång sikt.


Ert företag kommer fyllas av entusiasm och glädje då medarbetarna får möjlighet att ge det bästa av sig själv varje dag. Det är vad vi menar med att gå från arbetsplats till lyckoplats.


Våra ledarskapsprogram stärker dels vardera ledare individuellt och förbättrar samarbetet i ledningsgruppen.


Läs mer här

Teamutveckling   -   Skräddarsydda upplägg för utveckling av teamet


Det finns en enorm styrka i att samla hela teamet då och då, för att skapa gemensamt och hitta in till kraften som behövs för att nå era högt uppställda mål.


  • Affärsplanering
  • Teambuilding
  • Strategiarbete
  • Ledardagar

... och mycket mer


Ta hjälp av oss, så ser vi till att ni verkligen får ut det ni önskar av er investering verksamhetens viktigaste resurs, människan.


Läs mer här


Föreläsningar   -    Tema Ledarskap och Personlig Utveckling


Med vår synergi, energi och smittande entusiasm tar vi med åhörarna på en resa mot inre och yttre framgång. Oavset om det handlar om förändringshantering, digitalisering eller rena inspirationsföreläsningar är huvudbudskapet alltid detsammma. Det handlar om människan, att förstå sig på hur vi fungerar så att vi kan få ut mer effekt av det vi gör, utan att för den sakens skull kämpla hårdare.


Coachning    -    Tillsammans får vi dig att blomma ut


Låt oss stötta dig i din utveckling och se till att alla dina styrkor kommer till sin fulla rätt. Vi kopplar ihop din inre motivation med tändande mål och visioner. Oavsett om du är inne i en större förändring redan, eller längtar efter någon nytt, hjälper vi dig uppnå det du i dagsläget bara skulle kunna drömma om.


Vår metodik

1. Reflektera


Första steget är att hitta sitt sanna jag. Det handlar om att kartlägga vad vi kan, vad vi brinner för och vad vi är kapabla till när vi kommit i kontakt med vår fulla potential. När vi förstår på djupet hur vi människor fungerar, kan vi få ut det absolut bästa av både oss själva och andra. Det är ofta våra olikheter som sätter käppar i hjulet när vi ska samarbeta. Men när vi förstår hur vi kan använda oss av varandras styrkor, blir olikheterna vår största framgångsfaktor.

2. Fokusera


Här handlar det om att ta fram en vision, som inte bara är en hyllvärmare, utan blir till en tydlig ledstjärna i allt vi gör. Sedan bryter vi ner det ni vill uppnå till tydliga och samtidigt tändande målbilder. Det är viktigt att prioritera hårt i sina val, för att snabbt kunna börja röra sig i riktning mot allt dett man vill ha. Full fart framåt. Vi möter så många som är otroligt upptagna, men ändå inte upplever att de kommer någon vart, det kan ett stydligt fokus råda bot på.

3.  Skapa


Nu har vi vad som krävs för att kunna vara ert bästa jag varje dag ochdet är dags att uppnå mål ni tidigare bara kunnat drömma om. Vi hjälps åt att göra planer som steg för steg tar er närmare era mål och visioner. Med viktiga insikter om hur vi kan använda vår kapacitet på ett smartare sätt, blir det nästan lätt att uppnå de högt ställda målen

4.  Håll i


För att skapa hållbara resultat, behövs nya goda vanor. Vi fokuserar på hur ni genom att införa några nya rutiner kan förbättra er kommunikation, uppföljning och sist med inte minst hur ni håller engagemanget i topp över tid.Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.

 
 
 

Kontakta oss direkt