Föreläsning

072-555 02 30

Ninfea på scen

Temat för våra föreläsningar är ledarskap och personlig utveckling.

Vi garanterar en inspirerande och tankeväckande upplevelse när vi föreläser utifrån våra personliga erfarenheter och lärdomar.

Vi får människor och därigenom företag att blomstra


Vi älskar att dela med oss av våra erfarenheter och göra ett positivt avtryck hos dem vi möter. Det är en stor ära för oss varje gång vi får komma upp på scen och inspirera vår publik till att ta det avgörande steget mot nya höjder.


Med vår synergi, energi och smittande entusiasm tar vi med åhörarna på en resa mot hållbar framgång. Med goda vanor och tydliga fokusområden, blir det enkelt att få människor och därigenom verksamheten att blomstra.


Hör av dig och berätta om ert planerade event redan idag, vi har garanterat ett upplägg som passar.


Hör av dig till oss redan idag


072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Mer om våra Föreläsningar

Hyr in oss till ert event


Planerar du en kick-off eller teamdagar, eller kanske en ledarkonferens? Att hyra in en föreläsare passar perfekt för det.


Vi anpassar alltid föreläsningen efter publiken, där man kan hitta såväl nya som erfarna ledare,  HR-personer, projektledare och företagsledare.


Vi siktar högt och har som mål att avsluta varje föreläsning med stående ovationer.


Öppna föreläsningar


Så ofta vi får möjlighet håller vi öppna föreläsningar. Vi har bland annat samarbete med SSR och Jusek som hyr in oss för sina medlemmars räkning. Håll utkik under fliken "Aktuellt" efter din möjlighet att komma och lyssna på oss live.Hör av dig så berättar vi mer


072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Inspiration till ämnen

Att lyckas med digital transformationDigital transformering innebär en förändringsresa för hela organisationen. Varje process som digitaliseras, påverkar långt fler team och medarbetare än man först kanske tror. Detta ställer höga krav på  ledningens förståelse för vad resan innebär och vilka utmaningar som finns att beakta.

Vi har ringat in fyra fokusområden för att lyckas med en digital transformation:  ledarskap, kultur, strategi och teknik. Huvudbudskapet är att framgången i en digital transformation avgörs av hur väl man som företag kan leda människor i förändring.Happy change


I tider då det enda som är konstant är förändring och tempot  bara ökar, kan det vara läge att stanna upp en stund och reflektera över just detta med förändring. Vi människor är kodade att söka trygghet och eftersom hjärnan uppfattar minsta lilla förändring som ett hot, skapas mycket stress. Utifrån den mentala träningen och hur vår hjärna fungerar, presenterar vi verktyg och strategier som gör det mindre stressande att leva med ständig förändring. Och inte bara det, förändringen blir lustfylld och inspirerande, happy change alltså.


Arbetsplats till lyckoplats


Till alla som i sin yrkesroll kommer i kontakt med ledarfrågor, vill vi dela med oss av ett vinnande koncept för hållbar framgång. Baserat på egna ledarerfarenheter och med stöd i den senaste forskningen belyser vi de utmaningar som de flesta om inte alla företag ställs inför i dagens tjänstesamhälle. Tempot skruvas upp för varje dag och krav på förbättrade leveranser kombineras med tuffa effektiviseringsmål. För att nå framgång i allt detta, är nyckeln att fokusera på människans unika inre motivation. När ledarna vet vad som motiverar dem och andra inifrån och kopplar ihop det med företagets övergripande vision och mål, kan ni göra stordåd.


"

"

WOW!

Superinspirerande!


-Weronica, Moderna Försäkringar

Vilken energi och vilket fantastiskt jobb ni har gjort. SÅ inspirerande!!!


- Eva på Swep

Kundupplevelser

"

Tack så mycket!

Verkligen inspirerad!


-Sofia på Lunds Univeristet

Tack för en inspirerande föreläsning


-Carina, Lohca Competence

"

Det här var bara så häftigt. Vilken resa ni har gjort.

Jag är djupt imponerad.


- Magnus, Trygg-Hansa

"

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.