Coachning

072-555 02 30

Låt oss bli din coach

Alla behöver vi stöd i vår individuella utveckling.

Att anlita en coach är en investering i dig själv som kommer göra avgörande positiv skillnad i alla delar av ditt liv.

Tillsammans får vi dig att blomma


Vi har lång erfarenhet av individuell ledarcoaching, är certifierade i mental träning och livscoachning. Vi har samarbeten med Nyföretagarcentrum och Insight Consulting som valt att erbjuda våra tjänster till sina kunder.


Att besluta sig för att ta hjälp av en coach för att få stöd i sin utveckling, är en mycket bra idé. Här får du chansen att tillsammans med en utomstående person, fokusera på det du gör bra och vad du kan göra bättre.


Det blir ett konstruktivt samarbete som kommer leda till många avgörande förbättringar, räkna med det.

Hör av dig redan idag så berättar vi mer


072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Våra upplägg

Coachning


Anlita en coach när det finns en speciell utmaning eller ett problem i ditt liv som du vill ha hjälp med.

Med vår långa erfarenhet och utbildning inom allt ifrån livscoachning och mentalträning till svåra samtal och ledarcoachning, stöttar vid dig genom just din utmaning och ger dig verktygen att hitta svaren som finns inom dig


Vi hjäper dig med vad det än är som utmanar dig just nu. Det kan handla om alla möjliga livsförändringar, bristande motivation, utmanande relationer eller ledarskapsfrågor.


Vi vet att du har alla svar inom dig, det är inte vår lösning du kommer få utan stöttning till att hitta dig egen. Till vår hjälp har vi möjlighet att använda Reiss Motivation Profile, E-stimates prisbelönta beteendeanalys, den mentala träningen med mera. Vi utgår helt och hållet efter dina behov och hittar ett upplägg som passar just dig.


Läs mer här


Omställning


Ninfeas omställningsprogram syftar till att hjälpa människor som är på väg mot ett nytt jobb, att verkligen hitta rätt. När man står inför den stora förändring som det innebär att byta jobb, är det viktigt att stanna upp och ställa sig frågor som ”vem är jag” och ”vad vill jag egentligen”, innan man börjar titta på vart man ska.


Vi på Ninfea har specialiserat oss på att koppla ihop människors inre drivkraft med deras visioner och mål. Det är vår nyckel till framgång när det gäller omställning.


När vi får insikt om våra drivkrafter hittar vi också in till våra unika styrkor och i vilka sammanhang vi kommer till vår fulla rätt, när vi är vårt bästa jag. Det här bygger upp självkänslan och hjälper kunden att fokusera på det de verkligen vill ha. Sedan är det dags att lägga den gamla arbetsplatsen bakom sig och ge sig ut för att hitta sin lyckoplats.


Läs mer här
Kontakta Marika

072 555 02 30

marika@ninfea.se

Kontakta oss redan idag


Varmt välkommen att höra av dig, så pratar vi ihop oss om hur vi kan göra positiv skillnad för just dig.


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.


Vad kostar det?


Vårt riktpris för såväl coachning som mentorskap är 1 500 kronor per timme

Kontakta Caroline

070 593 58 96

caroline@ninfea.se

Kundupplevelser

Efter tio år som gift och med två små barn hemma, var jag redo att säga upp mig som familjens projektledare och tankarna nuddade ibland vid "skilsmässa". Men med hjälp av coachning från Ninfea utifrån Reiss-profilen har både jag och min man kommit till djupa insikter om hur vi fungerar och hur vi på bästa sätt kan komplettera varandra med våra olika styrkor. Vi är ett dreamteam nu och de mörka tankarna är som bortblåsta.

- Anonym privatkund

"

"

Marika har en unik förmåga att stärka och inspirera. Att utveckla människor. Hon är strukturerad och samtidigt lyhöd, vilket gör att hon hjälper mig att själv se mina styrkor. På så vis kan jag vara mitt bästa jag med just de verktyg jag fått med mig i livet.

- Olu Eriksson

"

Före coachningen med Caroline var jag knäckt av att ha mist mitt jobb och kunde knappt ta beslut om jag skulle ta på höger eller vänster sko först.

Efter coachningen vet jag mina styorkor och har valt ett nytt jobb där jag verkligen får blomma ut.

Tack Ninfea! Från hjärtat, tack!


- Anna, Ekonomichef


Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.