Reiss Profile

072-555 02 30

Nyttja ditt eget raketbränsle

Det finns ingen morot eller piska i världen som kan konkurrera med den motivation som kommer inifrån.

Med Reiss Motviation Tool får du kontakt med dina unika inre drivkrafter.


Ninfea är ett av de första företagen i Sverige som erbjuder Reiss Motivation Profile, det första verktyget som på stabil vetenskaplig grund analyserar dina inre motivationsfaktorer.

 

När du får en tydlig bild av dina inre motiv, drivkrafter och värderingar, kan du rätta in ditt liv efter det och fokusera på de områden som verkligen ger dig energi och motivation. Vi på Ninfea kallar det "mänsklig kärnkraft".


Läs mer här"You were born awesome, please don't die avarage"

     

- Robin Sharma

"

"Jag känner mig otroligt inspirerad och fylld av tankar efter att ha gjort en Reiss Motivation Profile tillsammans med Marika.


Verktyget i kombination med Marikas coachande förhållningssätt gav mig en ökad förståelse för mina behov, mina drivkrafter och min potential.


Min förhoppning är att jag på ett eller annat sätt kan sprida Ninfeas koncept vidare, för detta är ett verktyg jag tror alla ledare och medarbetare hade gynnats av att få ta del av."


- Johanna, teamchef ISS

Vad är Reiss Motivation Profile?

Vetenskaplig bakgrund

 

Psykologen Steven Reiss genomförde en omfattande empirisk studie på tusentals människor under 1995-98.


Hans team upptäckte att människan drivs av 16 grundläggande behov och värderingar. Dessa är våra basbehov och livsmotivatorer. De definierar vilka behov var och en av oss har och vad som är viktigt för oss.


 

Viktigaste aspekterna i den nya motivationsteorin:


Basbehoven förutsäger våra beteenden i naturliga omgivningar


Motivation handlar om våra djupaste värderingar


Basbehoven styr våra verkliga mål och intensiteten i viljan att uppfylla dem


Motivation är ytterst mångfacetterat

Frågor om Reiss Profile? Välkommen att kontakta oss!072 - 555 02 30

info@ninfea.se

Exempel

Mer information


RMP Nordic är företaget som tillhandahåller Reiss Motivation Tool till oss som är certifierade Reiss Masters. På deras hemsida finns massor av matnyttig information.


Länk till RMP-Nordics hemsida


Hur får jag min individuella Reiss Profil?

Beställ hos oss redan idag

 

När du beställt din individuella Reiss Motivation Profile, skickar vi dig en länk. Via länken kommer du till ett frågeformulär som du enkelt fyller i online.

Det kommer ta dig cirka 15-30 minuter.

 

Sedan har vi ett coachingsamtal där vi lotsar dig igenom din profil och hjälper dig komma till botten med vad som driver dig och hur du kan uppfylla dina livsmotivatorer för ökad lycka och framgång.

Visa / ladda ner vår broschyr


Varför Reiss?

- Hitta dina energikällor


Någon har sagt "du blir inte piggare av att sova, det blir du av att vakna". När du vet hur du kan ladda dina batterier till max, känner du flow och hittar kraft som aldrig sinar. Då är ingenting omöjligt.


- Boosta din motivation


Släpp lös din fulla potential genom att hitta din mänskliga kärnkraft och fokusera på det som ger dig allra mest. När vi är motiverade är vi både lyckligare och presterar bättre. Vem vill inte ha det så?


- Motivera andra


När du förstår dig på dig själv bättre kan du också förstå hur andra fungerar. Alla motiveras av olika saker och när du vet vad det är, kan du använda olika tekniker för att elda på olika personer.


- Uppfyll din karriärsdröm


När du vet vad som driver dig, är det lättare att välja ett jobb eller anpassa ditt nuvarande jobb så att det verkligen passar dig och din unika profil.


- Utnyttja din tid rätt


Med en bättre självförståelse kan du sätta dig i förarsätet och skaffa dig det liv du verkligen vill ha. Här snackar vi balans!

- Ledarskap


Bli en bättre ledare när du vet vad som motiverar dig själv och andra. Kraften i att koppla ihop medarbetarnas motivation med företagets vision är större än du kan ana.

 

- Rätt rekrytering


Hitta de rätta människorna som passar in i ert företag genom att veta vilka det är som matchar era värderingar och utmaningar bäst. Ni kan också få rätt person på rätt plats när ni vet vad som driver de olika individerna.

 

- Kommunicera bättre


När du förstår dig på vad som driver och motiverar olika människor, kan du anpassa både beteende och kommunikation efter vad som passar dem bäst.


- Hantera konflikter


Om du hamnar i konflikt beror det ofta på att du och den andra personen har helt olika utgångspunkter och dessa bottnar ofta i de 16 motiven som Reiss kartlägger. En bättre förståelse för hur andra fungerar, är en viktig nyckel till att lösa alla tänkbara konflikter

 


... Och mycket, mycket mer!

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.