Om Oss

072-555 02 30

Vi är Ninfea Ledarutveckling

Kontakta mig direkt


Tel.: 072 555 02 30

E-post: marika@ninfea.se

Kontakta mig direkt


Tel.: 070 593 58 96

E-post: caroline@ninfea.se


Boka ett kostnadsfritt möte med oss


Vi är måna om att säkersställa en förstklassig leverans och för att kunna göra det är relationen avgörande. Till er som ännu inte är kunder, erbjuder vi ett kostnadsfritt första möte, där vi går igenom era behov och matchar det med vad vi har att erbjuda. Boka ditt möte redan idag!


Tel: 072 555 02 30

E-post: info@ninfea.se

Certifikat

Vi är certifierade mentala tränare vid Skandinaviska Ledarhögskolan. Vi har licens att använda verktygen E-stimate för personlig beteendeanalys och Reiss Motivation Profile som kartlägger den individuella inre motivationen.

Om Ninfea- Från dröm till verksamhet

Vår historia

Ninfea Ledarutveckling började som en gemensam dröm för oss, Marika Jonmar och Caroline Seblad.

En dröm om att jobba med ledarutveckling och göra positiv skillnad på fler ställen än i de team vi själva var ledare för.


Sedan augusti 2014 har vi tagit steg för steg mot att realisera vår dröm. Den 1 oktober 2015 slog vi upp portarna för vår verksamhet i Skåne och tätt därefter, i november samma år gick startskottet i Stockholm. Sedan dess är vi i full gång med vår uppgift att hjälpa företag nå hållbar framgång och glimrande resultat.


Vi har tillsammans 20 års ledarerfarenhet och har de senaste åren jobbat fokuserat med ledarutveckling.


Vår gemensamma historia börjar för tio år sedan. Genom åren som ledare inom finansbranschen, har vi samlat på oss en massa lärdomar. I tider av ständigt ökande tempo, nedskärningar och krav på allt högre leveranser på mindre resurser, har våra team alltid lyckats komma ut med flaggan i topp och levererat enastående resultat. Bland våra leveranser finns 30% effektivisering på ett år, samtidigt som vi tiodubblade kostnadsbesparingarna och höjde kundnöjdheten. Vi har även varit uppe på 4,9 av 5 möjliga i Gallups engagemangs-undersökning.


Hur lyckas man med det?


Svaret på den frågan har vi sammanställt i ett framgångskoncept, som vi på Ninfea Ledarutveckling erbjuder våra kunder. Alltför många ledare luras in i fällan att tro att tuffa tider kräver tuffa tag. De skruvar på processer och fokuserar uteslutande på hårda mål för förbättrad lönsamhet och tillväxt. Men ökad prestation kan inte manipuleras fram genom att mäta mer och dra åt svångremmen på olika ställen. Det finns ingen piska eller morot i världen som kan konkurrera med den motivation som kommer inifrån. Medarbetare som mår bra, presterar bättre och det är nyckeln till fantastiska resultat. Fokus på människan.


När vi själva jobbade som nordiska ledare för ledare var vårt viktigaste fokusområde ledarutveckling. Vi såg till att ledarna vi var ansvariga för fick de absolut bästa förutsättningarna för att få sina medarbetare att släppa fram sin inre potential. Tack vare det tändes gnistan rejält i alla som jobbade åt oss och vi lyfte oss till oanade höjder. I ett fall gick det till och med så långt att finansavdelningen kom och gjorde inspektion då resultaten vi kunde visa upp såg alldeles för bra ut.


Jobbar du som ledare i ett föregag där det är ett enormt fokus på siffror och hårda leveranser?

Vi lovar att ni kommer lyckas leva upp till alla krav och leverera långt över era högt uppställa mål, genom att tillsammans med oss fokusera på er viktigaste resurs. människan..


Vi på Ninfea hjälper dagligen företag, team, ledare och medarbetare från vitt skilda branscher att öka engagemanget och därmed höja sina prestationer. Det är vad vi brinner för. Genom vårt arbete får vi människor och därigenom verksamheter att blomstra. Det leder till fantastiska och samtidigt hållbara resultat.

Det står vi för

Vision


Med vår passion, träffsäkerhet och förmåga att tända gnistan i andra förvandlar vi arbetsplatser till LYCKOPLATSER.

Mission


Vår uppgift är att hjälpa företag införa ett ledarskap som uppmuntrar att allas enorma inneboende potential släpps fram och kommer till sin rätt. När ledarna skaffat sig förmågan att få människor och verksamheten att blomstra, firar vi en gemensam seger.

Värderingar


P - Personligt

E - Enkelt

P - Passion

P - Positiv SkillnadBokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.