Kunder

072-555 02 30

Några av våra kunder och partners

Så säger kunderna


Här får du en inblick i våra kunders upplevelser och utvärdering av vårt koncept

           Vi var ett företag som varit verksamma i ett år när vi tog hjälp av         Ninfea och allt fungerade bra tyckte vi. Vi var däremot osäkra på hur vår utveckling skulle se ut den närmsta tiden. Det var då vi tog hjälp av Ninfea för att få struktur på vad alla egentligen ville och var vi var på väg.


Ninfea hjälpe oss att få fram vad var och en egentligen ville med verksamheten och fick oss enade mot samma mål.


Vi är väldigt tacksamma för vägledningen som Ninfea hjälpte oss med och vi är nu på väg mot vår uppsatta målbild. Den stämningen som Caroline och Marika byggde upp under workshopen var något vi aldrig stött på tidigare.


Värmen, skratten, insikten och den tydliga målbilden tackar vi Ninfea för under vår tid tillsammans.


- Säker Eld

"

Röster från IT-Gårdens ledare


På IT-Gården fanns ett behov av att samla ledningsgruppen kring uppgiften efter att ha genomgått ett längre ledarprogram. De anlitade oss en hel dag med vårt upplägg "Vinnande team och efter det sa några av deltagarna så här.


" Det var en otroligt energifylld dag som bjöd på såväl inspirerande teorier som praktisk övning. Marika och Caroline var ytterst kompetenta och lärde ut med hög närvaro.


" Grymt imponerad över ert upplägg, att på kort tid fånga in så mycket samtidigt som ni håller tiden.


" Jag uppskattar att ni var personliga, det kändes genuint och ärligt och det gjorde att jag fick ett stort förtroende för er.

Utvärdering:


  • Total omdöme om dagen:


9,4 av 10,0


  • Jag kommer få anvädning för det vi gjort idag:


9,4 av 10,0


  • Jag vill varmt rekommendera Ninfea till andra:


9,5 av 10,0

En teamdag på Ikea Centres


I det här fallet kände cheferna att deras team var lite splittrade efter en hel del förändringar som skett under årets första halva.


Vi skräddarsydde ett upplägg under rubriken "Happy Change". Så här sa några av deltagarna efter dagen med oss på Ninfea:


“Tack för en superdag :-) Jag har energi och kraft att starta på måndag med tydligt fokus och hög energi för att nå målen.”


Önskar mer tid med er och jobbat mer och diskuterat inbördes, delat erfarenheter och åsikter. Det gav energi  - jättebra:-)”

Advicon valde E-stimate


Den operativa chefen på Advicion kände att hennes team behövde förbättra sitt samarbete och öka engagemenget. Till det passar prisbelönta E-stimates verktyg för betendeanalys alldeles utmärkt.


Det blev en energifylld dag full av viktiga insikter. Sedan dess är det obligatoriskt i detta expansiva IT-företag att alla nyanställda får en individuell E-stimateanalys och coachning med Ninfea för att på snabbst möjliga sätt komma in i gruppen och bidra med sina unika styrkor.

Drivkraftsanalys och coachning


Ännu en kund som är minst sagt nöjd efter att ha fått återkoppling på sin individuella Reiss Motivation Profile. Så här säger Johanna från ISS efter sin individuella coachning med Ninfea:


Jag känner mig otroligt inspirerad och fylld av tankar efter att ha gjort en Reiss Motivation Profile tillsammans med Marika. Verktyget i kombination med Marikas coachande förhållningssätt gav mig en ökad förståelse för mina behov, mina drivkrafter och min potential.


Min förhoppning är att jag på ett eller annat sätt kan sprida Ninfeas koncept vidare, för detta är ett verktyg jag tror alla ledare och medarbetare hade gynnats av att få ta del av."


Vi på Ninfea älskar att inspirera andra och dela med oss av det vi lär. Hör av dig om det är något vi kan hjälpa dig med!

 

- Johanna på ISS


"

Vilken energi och vilket fantastiskt jobb ni har gjort. SÅ inspirerande!!!


- Eva på Swep

"

WOW!

Superinspirerande!


-Weronica, Moderna Försäkringar

"

"

Tack så mycket!

Verkligen inspirerad!


-Sofia på Lunds Univeristet

Tack för en inspirerande föreläsning


-Carina, Lohca Competence

"

Det här var bara så häftigt. Vilken resa ni har gjort.

Jag är djupt imponerad.


- Magnus, Trygg-Hansa

"

Anlita oss du också

Boka ett kostnadsfritt möte


Vi är måna om att säkersställa en förstklassig leverans och för att kunna göra det är relationen avgörande. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt första möte, där vi går igenom era behov och matchar det med vad vi har att erbjuda. Boka ditt möte redan idag!


Tel: 072 555 02 30

E-post: info@ninfea.se

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.