E-Stimate

072-555 02 30

E-Stimate Beteendeanalys


Ninfea erbjuder E-stimates beteendeanalys för att hjälpa er förstå er själva och varandra bättre.

Ett team med mångfald, där man tar tillvara på varandras olikheter och styrkor presterar betydligt bättre än andra. Med det E-Stimate får ni, på ett enkelt och lättillgängligt sätt, reda på hur de olika individerna i ert team fungerar och hur ni kan samverka genom att använda varandras olikheter till er fördel.

Förbättrad kommunikation och fördjupade relationer får ni på köpet.


Läs mer på http://www.e-stimate.se"Olika är bättre - bygg på styrkorna"

"

Vi gjorde för en tid sedan en analys av våra spelare och ledare tillsammans E-stimate. Processen att gemensamt lära känna varandra har hjälpt att skapa förståelse och inblick i hur olika lagdelar och individer reagerar på alla möjliga intressanta plan, som bidrar till varför vi i slutändan vinner eller förlorar handbollsmatcher.

 

Som tränare har jag fått en unik bild av dels varje individ samt hur de uppfattar mig. Det har gett mig oändligt många nycklar till hur jag ska coacha, ge feedback och klara av stressade situationer.


Sedan analysen av laget har vi vunnit 7 av 8 matcher och klättrat upp i toppen av Elitserien.


- Tomas Axnér, tränare LUGI Herrar A

Mer om E-stimate

Om analysen


Vi på Ninfea använder E-stimates beteende-profil framförallt i teamutveckling. Genom att dela in er i olika färger, får ni en enkel bild av vad som kännetecknar respektive person i teamet. Väljer ni en djupare analys får ni även reda på anpassade beteenden och troliga drivkrafter.


 

Röd

Bestämd - Energisk - Konstruktiv - Målinriktad - Resultatinriktad

 

Gul

Idérik - Spontan - Optimistisk - Entusiastisk - Kontaktskapande

 

Grön

Lojal - Lyhörd - Vårdande - Omtänksam -Sympatiserande

 

Blå

Exakt - Metodisk - Systematisk - Disciplinerad -  Detaljinriktad
Vi använder också E-stimate vid individuell coachning för att hjälpa våra kunder att förstå sig på hur de fungerar både individuellt och med olika typer av människor i grupp.


Exempel
Hur får vi del av det här?

Upplägget anpassar vi efter dina behov


När du bestämt dig för att du vill ta del av E-stimates beteendeprofil, skräddarsyr vi alltid ett upplägg som passar just dig eller ditt team.


Du får tillgång till din beteendeprofil genom att fylla i ett enkelt frågeformulär online. Det tar 15-30 minuter.


Om du gör detta individuellt, betalar du för en profil samt individuell återkoppling. Är ni ett helt team som vill lära känna er själva och varandra bättre, väljer ni om ni vill ha individuell återkoppling eller om ha återkoppling för hela teamet samtidigt.Frågor om E-Stimate?  Välkommen att kontakta oss!


072 - 555 02 30

info@ninfea.seVarför E-stimate?

Analysverktyget E-stimate har för andra året i rad utsetts till bästa analysverktyg i Norden. Det är det oberoende undersökningsföretaget Supana som gjort undersökningen där de ledande företagen i testbranschen ingår: DISC, Insights och Thomas International bland andra. Det Supana vill åstadkomma med undersökningen är att göra testbranschen mer transparent. Något som kunderna efterfrågar. En av trenderna i branschen är att kunderna mer och mer önskar insikt i leverantörernas kvalitét.


Vi är självklart måna om att det är högsta kvalitet på det vi levererar, därför är det glädjande för oss på Ninfea att E-stimate för andra året i rad är bästa testverktyg i Norden.


Bland användarna av verktyget hittar vi Lego, FC Midtjylland, FC Barcelona, Sabbatsbergs sjukhus, Lugi Handboll med flera.

Bokning & Kontakt


072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress


Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.