Aktuellt

072-555 02 30

Aktuellt

 

Här hittar du vår nyhetsblogg och våra publicerade artiklar på temat Inre Motivation.

Se även vår kalender, där vi listar kommande event, föreläsningar och seminarier.

 

Nyhetsblogg

17 september 2018

Workshops i Toscana

 

I samarbete med Peter "Peppe" Ekmark, bästsäljande författare och föreläsare, kommer vi anordna workshops i Toscana. Första tillfället blir 7-11 maj 2019. Då vänder vi oss till dig som driver företag och är redo för en förändring som kommer lyfta dig och din verksamhet till en helt ny nivå. Hör gärna av dig till oss redan nu, eller läs mer här: https://www.peppeekmark.se/workshop-i-toscana

 

28 augusti 2018

Digtal transformering

 

Vi har just levererat vår första nulägesanalys åt ett medelstort företag. Med analysen har de fått vårt perspektiv på vad de redan har att bygga vidare på och vad de behöver utveckla för att lyckas med sin fortsatta digitala transformation.

 

Vi erbjuder nulägesanalysen tillsammans med IT-konsultföretaget Advicon AB och kan därmed ge en unik bild av deras förutsättningar för lyckad digitalisering utifrån fyra fokusområden; Strategi, Kultur, Ledarskap och Teknik. Det är många pusselbitar som falla på plats för att man ska få ut det mesta av sina IT-investeringar och de så kallade "mjuka delarna" hamnar lätt i skymundan i projekten.

 

Det vill vi tillsammans med Advicon råda bot på, för vi vet att människorna måste med om digitaliseringsresan ska bli en framgångssaga.

 

Det händer på Ninfea

Certifiera dig i e-stimates prisbelönta verktyg för beteendeanalys och få samtidigt tillgång till deras senaste produkt jobbprofilen, som är specifikt framtagen för resktyreing

 

Nästa tillfälle för certifiering:

 

3-4/10 på Pumphuset i Skåne

 

Anmäl dig här

Publicerade artiklar

 

Inre motivation - en artikelserie i 17 delar

Genom forskning baserad på en stor empirisk studie, har psykologi-professor Steven Reiss ringat in sexton drivkrafter som är gemensamma för alla människor världen över. Hur mycket eller lite var och en drivs av dessa olika drivkrafter är helt individuellt.

 

Det här är en artikelserie där vi kommer att belysa var och en av de sexton drivkrafterna och hur de påverkar oss människor i vardagen. Ju bättre koll du har på vad som driver just dig, desto enklare blir det att forma ditt liv precis som du vill ha det.

Bokning & Kontakt

 

072-555 02 30

info@ninfea.se

Adress

 

Vi finns i Skåne och Stockholm och har hela Sverige som verksamhetsområde - vi möter dig där du befinner dig.